top of page

  Terapie individuala/ de cuplu/ familie

Viata ne poate pune in situatii noi care genereaza inadaptare, neplacere psihica si fizica, relatii inadecvate cu ceilalti, traume din prezent sau trecut, pierderea spontaneitatii, nemultumiri generate de performantele profesionale, iata cateva aspete care ar putea sa ne indrepte pasii catre un cabinet de psihologie/ psihoterapie. Cu alte cuvinte, apelam la serviciile unui psiholog/psihoterapeut atunci cand apare o sursa de nefericire, neimplinire, un simptom sau atunci cand cineva simte o dorinta de schimbare, de maturizare.

Psihoterapia presupune intervenţia psihologică prin intermediul unor tehnici, proceduri şi strategii pentru eliminarea unor probleme sau tratarea unor tulburări. Psihoterapia se poate desfăşura individual, în cuplu, familie sau într-un grup, în funcţie de obiectivele dorite de catre pacient.

Odata ce apar neplacerile in relatia conjugala, primul reflex consta in mod natural, in a incerca sa gasim rezolvarea singuri. Totusi, sunt momente in care nu este imposibil sa iesim singuri din aceaste situatii deloc placute. Acesta este punctul in care apelam la un psiholog /psihoterapeut specializat in psihoterapie de cuplu.

Terapia de cuplu este utilizata atunci cand in relatie apar diferite probleme: conflicte frecvente, lipsa de comunicare, izolare, reprosuri, infidelitate, discutii despre divort, lipsa intimitatii, critici, iesiri nervoase.

mana din lemn sustine copacul asa cum terapie individuala de cuplu familie sustine viata.jpg

Acum puteti descoperi o rezolvare la problema cu care va confruntati in relatia de cuplu. Va veti regasi pasiunea si dragostea, echilibrul si armonia, dorinta si increderea fara de care viata de cuplu poate deveni un adevarat calvar.

toa-heftiba-_UIVmIBB3JU-unsplash.jpg

Pentru intrebări sau programări mă puteți contacta la numarul de telefon

0736 820 493

bottom of page